טלפון  : 055-8817052

אימייל : contact@mutarli.co.il

|

מותר לי - החברה היחידה
בתחום התזונה והדיאטה
בעלת
תו אמון הציבור

למותר לי יש את תו אמון הציבור

מאפינס בצל ופטריות

נשנוש מצויין לארוחת ביניים/ ערב בשילוב ירקות וגבינה/טחינה

 

מצרכים:

גבינת כנען 500 גרם 3%

קוטג' 3%

2/3 כוס קמח מלא

1/3 כוס קמח תופח

2 פרוסות גבינה צהובה 15% שומן.

2 כפות שמן זית

2 ביצים

2 בצל

קופסת פטריות שימורים

כף סובין חיטה

מלח

פלפל

כפית אבקת אפיה

 

הוראות הכנה:

מטגנים את הבצל והפטריות בכפית שמן,

בקערה מערבבים את כל החומרים

מוסיפים את הבצל והפטריות לאחר שסוחטים מהם נוזלים

משמנים תבנית מאפינס וממלאים אותה עד שליש

מחממים מראש תנור ל 200 מעלות.

אופים על 180 מעלות לכ- 30 דקות

בודקים באמצעות קיסם אם מוכן.

 

ערך תזונתי ליחידה: (סה"כ 35 יחידות)

58 קלוריות, 5 גרם פחמימה, 5 גרם חלבון, 2 גרם שומן

Please reload

Please reload

  • Facebook
  • YouTube