- חצי כוס בורגול עבה
- חצי כוס קינואה
- 2 כוסות מים רותחים
- גזר מגורר
- בצל קצוץ
- סלרי קצוץ
- פטריות קצוצות
- 2 כפות חמוציות
- 2 כפות אגוזי מלך
- מלח
- פלפל
- כפית שמן
הוראות הכנה
בסיר עם מעט שמן קנולה מאדים את הבצל לשתי דקות
מוסיפים את שלל הירקות - גזר, סלרי, פטריות
ממליחים ומפלפלים, מאדים ל-3 דקות נוספות
מוסיפים את כוס הבורגול והקינואה, מערבבים עוד דקה
מוסיפים שתי כוסות מים רתוחות .
מוסיפים את החמוציות והאגוזים ומערבבים
מכסים, מביאים לרתיחה, לאחר מכן מורידים, ומעבירים ללהבה הכי קטנה
מבשלים כ - 20 דקות, מכבים, פותחים קצת את המכסה לחמש דקות
- קלוריות: 172 ק"קל למנה (סה"כ 4 מנות)
- חלבון: 4 גרם
- פחמימה: 23 גרם
- שומן: 8 גרם