- חצי כוס בורגול דק
- רבע כוס עדשים כתומות
- רבע כוס מש
- גזר מגורר
- בצל מאודה
- חופן שעועית אדומה קפואה
- 2 חופנים של שעועית ירוקה קפואה
- מלח
- פלפל
- כפית אבקת מרק
- כורכום
- כפית שמן
הוראות הכנה
מטגנים בצל וגזר מגורר בכפית שמן
מוסיפים את הכוס עם הקטניות והדגנים, ומערבבים,, מוסיפים תבלינים
מוסיפים 3 כוסות של מים רותחים, ולאחר מכן שמים את הירקות והקטניות קפואות.
מביאים לרתיחה ומורידים לאש קטנה עם מכסה.
כעבור 25 דק' לבדוק עם השעועית מש רוככה, (אם מתכוננים מראש אפשר ומומלץ להשרות אותה לכמה שעות)
אם המש עדין לא רוכך לגמרי, אפשר להשאיר את הסיר סגור אחרי הבישול והאדים ימשיכו לעשות את העבודה
- קלוריות: 150 ק"קל למנה (סה"כ 4 מנות)
- חלבון: 8 גרם
- פחמימה: 28 גרם
- שומן: 2 גרם