ציפס קישוא

מתכון בריא מבית מותר לי

  • זוקיני
  • קורט מלח
  • כף שמן זית
  • שום כתוש/ אבקת שום

הוראות הכנה

חותכים קישוא ממש ממש דק. אם יש אפשרות עם מנדולינה, עדיף.
שמים מעט מלח ומשרים למספר דקות
מנגבים בנייר מגבת את הנוזלים מ2 הצדדים.
מערבבים בקערה נפרדת את השמן והתבלינים
מורחים עם מברשת שכבה עדינה מהתערובת על כל צד.
מעבירים לתנור שחומם מראש ב180 מעלות, ל- 10-15 דק והופכים ל- 10 דק נוספות.
משאירים באוויר הפתוח עד שיתייבש ויתקשה.

מתכון מוכן של ציפס קישוא
  • קלוריות: 126 קלוריות
  • חלבון: 2 גרם
  • פחמימה: 9 גרם
  • שומן: 10 גרם