- 800 גרם ברוקולי
- 2 ביצים
- 3 כפות טחינה גולמית
- כף מיונז
- 2 כפות קמח מלא
- כף אבקת אפיה
- פלפל
- בצל
- כפית שמן
הוראות הכנה
מפשירים את הברוקולי במיקרוגל וקוצצים,
מאדים את הבצל במחבת עם שמן
מערבבים את כל החומרים ומעבירים לתבנית משומנת לתנור מחומם מראש ל 180 מעלות.
אופים כ 40 דקות עד להוצאת קיסם יבש
10 דקות הכנה ויוצאת ממש טעימה!
- קלוריות: 90 ק"קל לחתיכה (12 חתיכות)
- חלבון: 4 גרם
- פחמימה: 8 גרם
- שומן: 5 גרם