פשטידת ברוקולי טעימה

מתכון בריא מבית מותר לי

  • 800 גרם ברוקולי
  • 2 ביצים
  • 3 כפות טחינה גולמית
  • כף מיונז
  • 2 כפות קמח מלא
  • כף אבקת אפיה
  • פלפל
  • בצל
  • כפית שמן

הוראות הכנה

מפשירים את הברוקולי במיקרוגל וקוצצים,
מאדים את הבצל במחבת עם שמן
מערבבים את כל החומרים ומעבירים לתבנית משומנת לתנור מחומם מראש ל 180 מעלות.
אופים כ 40 דקות עד להוצאת קיסם יבש
10 דקות הכנה ויוצאת ממש טעימה!

מתכון מוכן של  פשטידת ברוקולי טעימה
  • קלוריות: 90 ק"קל לחתיכה (12 חתיכות)
  • חלבון: 4 גרם
  • פחמימה: 8 גרם
  • שומן: 5 גרם