- 2 ביצים
- 20 גרם בולגרית מעודנת
- חצי בצל
- 80 גרם מדליוני תרד קפואים (חופן)
- כפית שמן
- פטריות טריות 50 גרם
- 2 כפות קוואקר
הוראות הכנה
קוצצים בצל ופטריות ומאדים עם כפית שמן
מוסיפים 80 גרם תרד ומאדים על מנת שהנוזלים יצאו
מערבבים 2 ביצים, 2 כפות קוואקר וקוביות גבינה בולגרית,
מעבירים את תוכן המחבת לקערה עם הבלילה ומערבבים,
מעבירים למחבת מכוסה, עד שמוכן.
- קלוריות: 200 ק"קל ליחידה (סה"כ 2 יח')
- חלבון: 14 גרם
- פחמימה: 14 גרם
- שומן: 10 גרם