פריטטה תרד בצל ופטריות

מתכון בריא מבית מותר לי

  • 2 ביצים
  • 20 גרם בולגרית מעודנת
  • חצי בצל
  • 80 גרם מדליוני תרד קפואים (חופן)
  • כפית שמן
  • פטריות טריות 50 גרם
  • 2 כפות קוואקר

הוראות הכנה

קוצצים בצל ופטריות ומאדים עם כפית שמן
מוסיפים 80 גרם תרד ומאדים על מנת שהנוזלים יצאו
מערבבים 2 ביצים, 2 כפות קוואקר וקוביות גבינה בולגרית,
מעבירים את תוכן המחבת לקערה עם הבלילה ומערבבים,
מעבירים למחבת מכוסה, עד שמוכן.

מתכון מוכן של  פריטטה תרד בצל ופטריות
  • קלוריות: 200 ק"קל ליחידה (סה"כ 2 יח')
  • חלבון: 14 גרם
  • פחמימה: 14 גרם
  • שומן: 10 גרם