- 2 בננות
- יוגורט 3% שומן
- כף שמן
- חצי כוס קמח מלא
- חצי כוס קמח תופח
- 2 כפיות אבקת אפיה
- 3 כפות סוכר
- שוקולד מריר 30 גרם ( 6 קוביות)
- קינמון כפית
- אריזה אישית של רסק תפוחי עץ ללא תוספת סוכר 100 גרם
- 2 ביצים
הוראות הכנה
מועכים את הבננות, מערבבים את כל הרכיבים,
מעבירים לתנור מחומם מראש ל180 מעלות,
לכ- 40 דקות (להכניס קיסם ובמידה ויוצא רטוב להשאיר לכמה דקות נוספות ואז להוציא)
- קלוריות: 74 ק"קל ליחידה (סה"כ 20 יח')
- חלבון: 2 גרם
- פחמימה: 13 גרם
- שומן: 2 גרם