- חצי כרוב לבן
- שליש כוס חמוציות ללא תוספת סוכר
- שליש כוס שקדים פרוסים קלופים
- 2 כפות שמן זית
- 2 כפות סויה דל נתרן
- 2 כפות חומץ
- 1 כף סילאן
- כפית שמן שומשום
הוראות הכנה
יש לחתוך את הכרוב לרצועות דקות ככל האפשר,
זה פשוט מוסיף לקראנצ'יות של הסלט.
מוסיפים את שאר חומרי הרוטב
מערבבים טוב טוב
משאירים את הסלט לספוג את הטעמים לחצי שעה לפחות לפני שמגישים
להוסיף את השקדים לפני ההגשה
בתיאבון 😋
- קלוריות: 57 קלוריות למנה (15 מנות)
- חלבון: 1 גרם
- פחמימה: 7 גרם
- שומן: 3 גרם