פתרון מצוין לארוחת בוקר
- כוס עלי תרד שטופים
- עגבניה
- 2 פרוסות גבינה צהובה
- 4-5 פטריות טריות חתוכות לקוביות יחסית גדולות
- 4 ביצים
- כף שיבולת שועל דקה (קוואקר)
- מלח
- פלפל
הוראות הכנה
שמים בתבנית מאפינס עלי תרד שלמים, עגבניה ופטריות קצוצות
בכלי נפרד מערבבים: ביצים, מלח, פלפל, 2 פרוסות גבינה צהובה קצוצות, כף שיבולת שועל
שופכים את תערובת הביצים מעל הירקות בתבנית
מחממים תנור ל180 מעלות ואופים כ-20 דקות
- קלוריות: 39 ק"קל ליחידה (סה"כ 8 יח')
- חלבון: 4 גרם
- פחמימה: 2 גרם
- שומן: 2 גרם