נשנוש מצויין לארוחת ביניים או לארוחת ערב בשילוב ירקות וגבינה/טחינה
- כוס זיתים שחורים פרוסים
- 2 ביצים
- 2 כפות שמן קנולה
- רבע כוס קמח שיפון(2 כפות)
- כף סובין
- חצי כוס קמח תופח
- חצי כפית אבקת אפיה
- יוגורט 1.5%
- 2 פרוסות גבינה צהובה 9%
- 50 גרם גבינה לבנה 5%
- מלח
- פלפל
- בזיליקום
הוראות הכנה
מערבבים את כל החומרים, מעבירים לתבנית מאפינס
אופים על 180 מעלות עד להשחמה – כחצי שעה

- קלוריות: 88 ק"קל ליחידה (סה"כ 35 יח')
- פחמימה: 7 גרם
- חלבון: 4 גרם
- שומן: 5 גרם