נשנוש מצויין לארוחת ביניים או לארוחת ערב בשילוב ירקות וגבינה/טחינה
- גבינת כנען 500 גרם 3%
- קוטג' 3%
- 2/3 כוס קמח מלא
- 1/3 כוס קמח תופח
- 2 פרוסות גבינה צהובה 15% שומן.
- 2 כפות שמן זית
- 2 ביצים
- 2 בצל
- קופסת פטריות שימורים
- כף סובין חיטה
- מלח
- פלפל
- כפית אבקת אפיה
הוראות הכנה
מטגנים את הבצל והפטריות בכפית שמן,
בקערה מערבבים את כל החומרים
מוסיפים את הבצל והפטריות לאחר שסוחטים מהם נוזלים
משמנים תבנית מאפינס וממלאים אותה עד שליש
מחממים מראש תנור ל 200 מעלות.
אופים על 180 מעלות לכ- 30 דקות
בודקים באמצעות קיסם אם מוכן.
- קלוריות: 58 ק"קל ליחידה (סה"כ 35 יח')
- חלבון: 5 גרם
- פחמימה: 5 גרם
- שומן: 2 גרם