- 500 גרם סלק – 2 סלקים
- 4 גזרים גדולים
- 300 גרם גבינת כנען
- 3 כפות קוואקר
- 2 כפות קמח מלא
- 2 ביצים
- 100 גרם רסק תפוחים ללא תוספת סוכר
- 2 כפות סוכר
- כף שמן
- תרסיס שמן
הוראות הכנה
לגרר את הגזר והסלק,
להשאיר לחצי שעה על מנת שונזלים יצאו
להעביר לחיתול טטרה ולסחוט נוזלים
להוסיף את שאר המרכיבים ולערבב היטב
להשאיר את הבלילה לחצי שעה על מנת שתתגבש
מרססים תרסיס שמן על נייר אפייה
לחמם תנור ל-180 מעלות ולאפות לכ-20 דקות ולאחר מכן להפוך לכ-20 דקות נוספות
- קלוריות: 31 קלוריות ללביבה
- חלבון: 2 גרם
- פחמימה: 4 גרם
- שומן: 1 גרם