לביבות גזר קישואים וגבינה אפויות

מתכון בריא מבית מותר לי

  • 1 קישוא גדול
  • 2 גזרים גדולים
  • 4 ראשי בצל ירוק
  • חופן פטרוזיליה
  • 2 כפות גדושות של קמח מלא
  • כף שמן
  • 200 גרם גבינת כנען
  • 2 ביצים
  • קורט מלח
  • קורט פלפל
  • קורט טימין
  • קורט אבקת שום
  • תרסיס שמן

הוראות הכנה

מגררים את הקישוא והגזר,
קוצצים את הבצל והפטרוזיליה,
שמים בתוך חיתול טטרה וסוחטים נוזלים
מוסיפים גבינת כנען – כ-200 גרם, ומועכים אותה לתוך הבלילה
מוסיפים את הביצים, הקמח, והתבלינים
משאירים במקרר לחצי שעה- שעה קירור,
מחממים תנור ל 180 מעלות, משמנים נייר אפייה
יוצרים כדורים ומשטחים אותם על נייר האפייה
אופים כ-25 דקות, ולאחר מכן הופכים לצד השני לעוד 20 דקות.

מתכון מוכן של לביבות גזר קישואים וגבינה אפויות
  • קלוריות: 37 ליחידה
  • חלבון: 3 גרם
  • פחמימה: 5 גרם
  • שומן: 1 גרם