- 1 קישוא גדול
- 2 גזרים גדולים
- 4 ראשי בצל ירוק
- חופן פטרוזיליה
- 2 כפות גדושות של קמח מלא
- כף שמן
- 200 גרם גבינת כנען
- 2 ביצים
- קורט מלח
- קורט פלפל
- קורט טימין
- קורט אבקת שום
- תרסיס שמן
הוראות הכנה
מגררים את הקישוא והגזר,
קוצצים את הבצל והפטרוזיליה,
שמים בתוך חיתול טטרה וסוחטים נוזלים
מוסיפים גבינת כנען – כ-200 גרם, ומועכים אותה לתוך הבלילה
מוסיפים את הביצים, הקמח, והתבלינים
משאירים במקרר לחצי שעה- שעה קירור,
מחממים תנור ל 180 מעלות, משמנים נייר אפייה
יוצרים כדורים ומשטחים אותם על נייר האפייה
אופים כ-25 דקות, ולאחר מכן הופכים לצד השני לעוד 20 דקות.
- קלוריות: 37 ליחידה
- חלבון: 3 גרם
- פחמימה: 5 גרם
- שומן: 1 גרם