- חבילת טופו
- 500 גרם חזה עוף
- 2 כפות סויה
- כף צילי
- כף סילאן
- כף שמן שומשום
- מלח פלפל
- בצל
- 2 גמבות
- 200 גרם שעועית צהובה
- 200 גזר גמדי
- 100 גרם פטריות חתוכות
- כף שמן
הוראות הכנה
חותכים לריבועים את חזה העוף והטופו
מוסיפים את מרכיבי הרוטב: סויה, צ'ילי, סילאן, שמן שומשום, מלח, פלפל
משאירים בצד להשרייה של מספר דקות.
קוצצים בצל ו-2 גמבות, מטגנים בכף שמן בווק.
מפשירים במקרוגל פטריות (2 דקות), סוחטים נוזלים ומוסיפים לווק
מפשירים את השעועית הצהובה או ירוקה והגזר הגמדי ל-5 דקות במיקרוגל, מוציאים נוזלים ומוסיפים לווק
מקפיצים לעוד 7 דקות
לאחר מכן מוסיפים את עוף הטופו והרוטב לעוד 5 דקות
- קלוריות: 230 קלוריות למנה (סה"כ 8 מנות)
- חלבון: 26 גרם
- פחמימות: 13 גרם
- שומן: 8 גרם