- כוס עדשים שחורות לאחר השרייה של לפחות 4 שעות (אם אפשר עדיף להשרות ללילה)
- כוס בורגול עבה
- בצל חתוך לקוביות
- 2 גזרים מגורדים
- 2 שיני שום קצוצות
- כף שמן
- תבלינים: מלח, פלפל, כורכום
הוראות הכנה
להשרות את הבורגול
לבשל את העדשים במים רותחים למשך כ-15 דקות או עד שנהיה מוכן ולסנן
לחתוך את הירקות
לחמם סיר עם כף שמן ולטגן בצל עד להצהבה
להוסיף שום, גזר ותבלינים
להוסיף את העדשים והבורגול (לאחר סינון) יחד עם 3 כוסות מים ולבשל למשך כ-20 דקות
- קלוריות: 188 קלוריות למנה (סה"כ 8 מנות)
- חלבון: 9 גרם
- פחמימות: 37 גרם
- שומן: 2 גרם