• סיגלית פז - דיאטנית קלינית

לביבות גזר קישואים וגבינה אפויות


מצרכים:

1 קישוא גדול

2 גזרים גדולים

4 ראשי בצל ירוק

חופן פטרוזיליה

2 כפות גדושות של קמח מלא

כף שמן

200 גרם גבינת כנען

2 ביצים

קורט מלח

קורט פלפל

קורט טימין

קורט אבקת שום

תרסיס שמן

הוראות הכנה:

מגררים את הקישוא והגזר,

קוצצים את הבצל והפטרוזיליה,

שמים בתוך חיתוך טטרה וסוחטים נוזלים

מוסיפים גבינת כנען – כ-200 גרם, ומועכים אותה לתוך הבלילה

מוסיפים את הביצים, הקמח, והתבלינים

משאירים במקרר לחצי שעה- שעה קירור,

מחממים תנור ל 180 מעלות, משמנים נייר אפייה

יוצרים כדורים ומשטחים אותם על נייר האפייה

אופים כ-25 דקות, ולאחר מכן הופכים לצד השני לעוד 20 דקות.

ערכים תזונתיים למנה: ( יצאו 28 יחידות)

37 קלוריות, 3 גרם חלבון, 5 גרם פחמימה, 1 גרם שומן

#חנוכה #צידהלדרך #צמחוני

191 צפיות

טלפון  : 077-8044301

אימייל : contact@mutarli.co.il

|

מותר לי - החברה היחידה
בתחום התזונה והדיאטה
בעלת
תו אמון הציבור

למותר לי יש את תו אמון הציבור