- 2 בננות
 - יוגורט 3% שומן
 - כף שמן
 - חצי כוס קמח מלא
 - חצי כוס קמח תופח
 - 2 כפיות אבקת אפיה
 - 3 כפות סוכר
 - שוקולד מריר 30 גרם ( 6 קוביות)
 - קינמון כפית
 - אריזה אישית של רסק תפוחי עץ ללא תוספת סוכר 100 גרם
 - 2 ביצים
 
הוראות הכנה
מועכים את הבננות, מערבבים את כל הרכיבים,
מעבירים לתנור מחומם מראש ל180 מעלות,
לכ- 40 דקות (להכניס קיסם ובמידה ויוצא רטוב להשאיר לכמה דקות נוספות ואז להוציא)

- קלוריות: 74 ק"קל ליחידה (סה"כ 20 יח')
 - חלבון: 2 גרם
 - פחמימה: 13 גרם
 - שומן: 2 גרם
 



