• סיגלית פז - דיאטנית קלינית

ירקות מוקפצים עם טופו ועוף ב-20 דקות


מצרכים:

חבילת טופו

500 גרם חזה עוף

2 כפות סויה

כף צילי

כף סילאן

כף שמן שומשום

מלח

פלפל

בצל

2 גמבות

ירקות קפואים -

200 גרם שעועית צהובה

200 גזר גמדי

100 גרם -פטריות חתוכות

כף שמן

הוראות הכנה:

חותכים לריבועים את חזה העוף והטופו, ומוסיפים את מרכיבי הרוטב: סויה, צ'ילי, סילאן, שמן שומשום, מלח, פלפל, משאירים בצד להשרייה של מספר דקות.

קוצצים בצל ו-2 גמבות, מטגנים בכף שמן בווק. מפשירים במקרוגל פטריות (2 דקות), סוחטים נוזלים ומוסיפים לווק מפשירים את השעועית צהובה או ירוקה והגזר הגמדי ל-5 דקות במיקרוגל, מוציאים נוזלים ומוסיפים לווק מקפיצים לעוד 7 דקות

לאחר מכן מוסיפים את עוף הטופו והרוטב לעוד 5 דקות

ערך תזונתי ליחידה: ( 8 מנות)

230 קלוריות, 26 גרם חלבון, 13 גרם פחמימה, 8 גרם שומן

#צמחוני #מנהעיקרית

19 צפיות

טלפון  : 077-8044301

אימייל : contact@mutarli.co.il

|

מותר לי - החברה היחידה
בתחום התזונה והדיאטה
בעלת
תו אמון הציבור

למותר לי יש את תו אמון הציבור