• סיגלית פז - דיאטנית קלינית

דג סלמון במחבת


מצרכים:

דג סלמון ללא עור

בצל

פטריות טריות

עגבניה

עליי מנגולד

כפית שמן זית

מלח

פלפל

הוראות הכנה:

קוצצים את הבצל, הפטריות, והעגבניה,

מאדים בכפית שמן זית,

מוסיפים את המנגולד,

לאחר 10 דקות של בישול מוסיפים את נתחי הדג

צולים למספר דקות עם מכסה.

ערך תזונתי ליחידה: (4 מנות)

289 קלוריות, 30 גרם חלבון, 7 גרם פחמימה, 16 גרם שומן

#דגים #מנהעיקרית

38 צפיות

טלפון  : 055-8817052

אימייל : contact@mutarli.co.il

|

מותר לי - החברה היחידה
בתחום התזונה והדיאטה
בעלת
תו אמון הציבור

למותר לי יש את תו אמון הציבור