טלפון  : 055-8817052

אימייל : contact@mutarli.co.il

|

מותר לי - החברה היחידה
בתחום התזונה והדיאטה
בעלת
תו אמון הציבור

למותר לי יש את תו אמון הציבור

דג סלמון מהיר בתנור

 

למה כדאי לאכול דג סלומון?

עשיר בחלבון - ב100 גרם דג אפוי יש כ-25 גרם חלבון

עשיר בברזל וב-B12

עשיר באומגה 3 - חומצת שומן שצריכתה קשורה בהפחתת הסיכון למחלות לב

ההמלצה של (AHA (American Heart Association - היא לצרוך שתי מנות דג לשבוע

 

מצרכים:

חבילת פילה סלומון(לא מעובד)

שש שיני שום קלופות ופרוסות דק

כפית שמן זית

כפית חרדל גרגרים

פלפל שחור - עדיף גרוס

מלח גס

ענפי רוזמרין

נייר כסף

לימון

 

הוראות הכנה:

מפשירים את הדג (ערב לפני אפשר פשוט להעביר מהמקפיא למקרר)

מחממים את התנור לכ-200 מעלות

שוטפים את הדג טוב

מניחים במרכז של יריעת ניר כסף (גודל שיספיק לעטוף את הדג ממש טוב) כשהעור כלי מטה

שמים על הנתחים שמן זית, פלפל שחור וחרדל

מוסיפים את פרוסות השום, מניחים עליו ענף של רוזמרין בוזקים מעט מלח

לעטוף את הדג היטב היטב ביריעת ניר הכסף - שיהיה ממש אטום בפנים

ומכניסים לתנור ל-20-25 דקות בחום של 200 מעלות.

 

ערך תזונתי ליחידה: (4 מנות)

287 קלוריות, 29 גרם חלבון, 6 גרם פחמימה, 17 גרם שומן

 

Please reload

Please reload

  • Facebook
  • YouTube