• סיגלית פז - דיאטנית קלינית

פשטידת ברוקולי טעימה


מצרכים:

800 גרם ברוקולי

2 ביצים

3 כפות טחינה גולמית

כף מיונז

2 כפות קמח מלא

כף אבקת אפיה

פלפל

בצל

כפית שמן

הוראות הכנה:

מפשירים את הברוקולי במיקרוגל וקוצצים,

מאדים את הבצל במחבת עם שמן,

מערבבים את כל החומרים ומעבירים לתבנית משומנת לתנור מחומם מראש ל 180 מעלות.

אופים כ 40 דקות עד להוצאת קיסם יבש

10 דקות הכנה ויוצאת ממש טעימה!

בתאבון!

ערך תזונתי ליחידה: ( 12 חתיכות)

90 קלוריות, 4 גרם חלבון, 8 גרם פחמימה, 5 גרם שומן

#פשטידותומאפינס #צמחוני #צידהלדרך

50 צפיות

טלפון  : 077-8044301

אימייל : contact@mutarli.co.il

|

מותר לי - החברה היחידה
בתחום התזונה והדיאטה
בעלת
תו אמון הציבור

למותר לי יש את תו אמון הציבור