• סיגלית פז - דיאטנית קלינית

סלט כרוב וחמוציות


מצרכים:

חצי כרוב לבן

שליש כוס חמוציות ללא תוספת סוכר

שליש כוס שקדים פרוסים קלופים

2 כפות שמן זית

2 כפות סויה דל נתרן

2 כפות חומץ

1 כף סילאן

כפית שמן שומשום

הוראות הכנה:

לחתוך את הכרוב ולשים את הרוטב והשקדים לפני ההגשה

ערך תזונתי למנה: ( 15 יחידות)

57 .קלוריות, 1 גרם חלבון,7 גרם פחמימה, 3 גרם שומן.

#סלטים

29 צפיות

טלפון  : 077-8044301

אימייל : contact@mutarli.co.il

|

מותר לי - החברה היחידה
בתחום התזונה והדיאטה
בעלת
תו אמון הציבור

למותר לי יש את תו אמון הציבור